Estelades a la Fira de la Gent de la Terra
photo credit:
.SantiMB.via photopincc

Gent de la Terra és un col·lectiu obert, divers, autoorganitzat que no depèn ni políticament ni econòmicament de cap institució pública o privada ni de cap partit polític.

Com neix?

Aquesta iniciativa neix de la trobada de diferents persones i col·lectius convençuts de la necessitat de cercar un “espai” de confluència, col·laboració i consens des d’on poder treballar amb tothom que pugui i vulgui compartir objectius comuns, sigui de manera puntual o a més llarg recorregut. Els conceptes que en van produir el naixament encara es mantenen i es podrien resumir en dos punts:

  • CULTURA D’UNITAT I COL·LABORACIÓ
  • UNIÓ + AUTOORGANITZACIÓ = FORÇA I LLIBERTAT

Que pretén?

Hem volgut estimular la creació d’un col·lectiu potent, que funcioni com espai de trobada, estudi i treball, i mai absorbir cap grup o iniciativa, sinó sumar la força i les experiències de totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar.

Gent de la Terra té com a primer objectiu la seva consolidació en el territori del Barcelonès. Volem construir un nucli de comunicació i mobilització que impulsi i doni suport a iniciatives (pròpies o d’altres grups) adreçades al suport, promoció o divulgació dels següents punts que considerem prioritaris:

  • Experiències d’unió i autoorganització (de base individual i associativa).
  • Democràcia participativa (estudis i experiències locals i sectorials).
  • Defensa i/o promoció de la identitat nacional, la llengua, la cultura i el medi ambient.
  • Independència i Països Catalans (promoció i suport a tot nivell com a conceptes i objectius).

Sota el nom Gent de la Terra es volen sumar esforços, unir tota la gent que ja formi part d’alguna organització o no, gent associada, col·lectius, entitats, etc… que estiguin disposats a treballar pel país. Creiem que aquesta serà la manera d’iniciar noves dinàmiques que superin la paràlisi que va ofegar la vida social i política del nostre país durant molts anys.

Com ho volem fer?

Organitzant-nos i treballant molt i bé, generant uns espais de feina específics i cercant contactes amb tota mena de col·lectius i persones properes als nostres desitjos i realitats.


Més informació de la Mostra